Bliv klar til STX

Ønsker du at blive klar til vores 2-årige STX? Så har du mulighed for at blive klædt godt på gennem et "Klar til STX-forløb". Vi kan sammensætte en individuel pakke skræddersyet til dig ud fra dine ønsker og behov. Længden på forløbene og sammensætningen af fag vil blive planlagt gennem en samtale hos en studievejleder. 

Forløb på et ½ år
Tag 3 enkeltfag på ½ år og bliv klar til din 2-årige STX. Du vil starte til januar på forløbet, som strækker sig frem til sommerferien. Til august har du mulighed for at påbegynde dit 2-årige STX forløb på Aalborg City Gymnasium. 

"Klar til STX" er for dig, der forlod skolen efter grundskolen og nu gerne vil have en studentereksamen. Hvis du synes det er for sent at starte på et almindeligt gymnasium, så kan vi hos os tilbyde en STX på 2 år. Du behøver ikke vente til sommer med at komme i gang. Med vores "Klar til STX-forløb" tager du hul på dine gymnasiale fag allerede fra januar med fagene Dansk C, Matematik C og Samfundsfag C. Samfundsfag C kan du få merit for på den 2-årige STX. Du kommer til at gå i en klasse med andre, som også sigter efter en 2-årig STX. Skemaet for ‘Klar til STX’ kan ses her:

Forløb på 1 år
Vil du hellere bruge 1 år på at blive klar til den 2-årige STX? Så er det også en mulighed. Her er der mulighed for at tilrettelægge et individuelt forløb til dig, hvor du har mulighed for at få en roligere start. Forløbet planlægges sammen med en studievejleder og målrettes det senere valg af studieretning på den 2-årige STX. På den måde vil du kunne få merit for fag, som du har afsluttet på dette forløb. Det betyder, at når du starter på den 2-årige STX, vil du få mere luft i dit skema. 

Book tid ved en studievejleder, hvor vi sammen kan tage en snak om, hvad der er den bedste løsning for dig. Til samtalen skal du medbringe bevis fra folkeskolen og evt. andre eksamensbeviser. 

Bestil tid

Telefon: 96 31 22 23
Mail: Studievejledningen@aacg.dk