Bliv klar til STX

Ønsker du at blive klar til vores 2-årige STX? Så har du mulighed for at blive klædt godt på gennem et "Klar til STX"-forløb. 

Forløb på et ½ år
Tag 3 enkeltfag på ½ år og bliv klar til den 2-årige STX. Forløbet starter til januar og strækker sig frem til sommerferien. Til august har du mulighed for at påbegynde dit 2-årige STX forløb på Aalborg City Gymnasium. 

"Klar til STX" er for dig, der forlod skolen efter grundskolen og nu gerne vil have en studentereksamen. Hvis du synes det er for sent at starte på et almindeligt gymnasium, så kan vi hos os tilbyde en STX på 2 år. Du behøver ikke vente til sommer med at komme i gang. Med vores "Klar til STX-forløb" tager du hul på dine gymnasiale fag allerede fra januar med fagene Dansk C, Matematik C og Samfundsfag C. Du kommer til at gå i en klasse med andre, som også sigter efter en 2-årig STX.

Skemaet for "Klar til STX" ser således ud:

Forløb på 1 år
Vil du hellere bruge 1 år på at blive klar til den 2-årige STX? Så er det også en mulighed. Vi har mulighed for at sammensætte et individuelt forløb skræddersyet til dig ud fra dine ønsker og behov. Forløbet planlægges sammen med en studievejleder og målrettes det senere valg af studieretning på den 2-årige STX. På den måde vil du kunne få merit for fag, som du har afsluttet på dette forløb. Det betyder, at når du starter på den 2-årige STX, vil du få mere luft i dit skema. 

Book tid ved en studievejleder, hvor vi sammen kan tage en snak om, hvad der er den bedste løsning for dig. Til samtalen skal du medbringe bevis fra folkeskolen og evt. andre eksamensbeviser. 

Bestil tid

Telefon: 96 31 22 23
Mail: Studievejledningen@aacg.dk