Overbygningsforløb

På Aalborg City Gymnasium kan du få tilrettelagt et supplerende overbygningsforløb (SOF) til din HF-eksamen eller bestået EUX 1. del. En supplerende overbygning vil give dig den krævede studiekompetence til at kunne søge ind på lange videregående uddannelser. Det er vigtigt, at dit overbygningsforløb sammensættes, så det passer bedst muligt til dine forudsætninger - i form af fag og niveauer fra din HF/EUX - og dine fremtidige uddannelsesplaner.

En supplerende overbygning kan sammensættes på mange måder. Derfor vil du altid få tilrettelagt et skræddersyet forløb på Aalborg City Gymnasium. Forløbet består typisk af to fag, hvoraf det ene skal være på mindst A-niveau. Når du har bestået dine fag, vil der blive udstedt et overbygningsbevis til dig.

Mulige overbygningsforløb
Du har måske allerede undersøgt, hvilke fag og niveauer du skal bruge for at komme ind på din ønskede uddannelse. I så fald har du mulighed for at eksperimentere lidt med at sammensætte et overbygningsforløb inden din samtale i studievejledningen.

Prøv vores overbygningsværktøj. God fornøjelse!